Het heetste nieuws

indrukwekkend optreden

Chantal Schipper 25 juni om 9:50 · Jaren lang heb je iets in je hoofd wat je graag zou willen. Maar je durft niet en verzint allerlei excuses waarom je het níet zou doen. Meerdere keren in al die jaren komt het ter sprake en je man blijft maar zeggen: dóe het nou gewoon! Maar je...

Lees verder...

Voortgang jeugd brandweer

Enkele maanden na de start van de jeugdbrandweer zijn we al veel ervaringen rijker en een hoop kennis is er vergaard.

Ook hebben we aanvullende spullen m.b.t. kleding/nekflappen en kazerne kleding.

We gaan alweer het tweede jaar in met de jeugdbrandweer, hele enthousiaste reacties en veel gezellige uurtjes hebben wij als stafleden met deze kanjers doorgebracht. En elke keer weer bleek dat de inzet voor de kinderen meer dan de moeite waard was. Voor ons als stafleden geen straf om daar elke week weer te staan.

Graag wil ik dan ook de stafleden bedanken: Joost Deen, Marno Smit, Niels van Veen, Thomas Sal, Jos en Joris Braas en dit jaar minder aanwezig dan vorig jaar Rober Blankendaal.

Maar wie we zeker niet mogen vergeten zijn de vrijwillige brandweermannen van Opmeer die er ook al weer heel wat uurtjes hebben ingestoken, zoals daar zijn Marco Pelt, Rene op de Kelder, Maus Boonstra, Barry Nieuwenhuis, Kevin Remorie.